Hot Target

De gokkast Hot Target van Stakelogic is een betere online versie van de Hotshot van Errel. Speel de Hot Target waarbij je direct kunt kiezen welk spel je wil spelen. Alles draait hier om de kogels en het schieten naar grote prijzen. Het bovenspel heeft 5 winlijnen. Je kunt ervoor kiezen om de winst in te zetten. Klik op de GOK knop om je winst te verdubbelen (x2). De winnende ronde vermenigvuldigt je inzet met (x2). Je mag maximaal 5 keer gokken of 2500 munten betalen. In het topspel kun je spelen met 5, 10 of 20 credits per keer.

Dit spel bevat de Auto Hold functie die toelaat automatische holds op rollen te nemen, wat leidt tot meer kans op winst. Dit betekent niet dat dit de optimale hold strategie is voor dit spel, maar lijkt op de hold strategie zoals die opgebouwd zou worden in een origineel offline spel met vergelijkbare rol layouts. Tijdens de TOPGAME leveren 3 GELE, ORANJE of RODE HOT- SYMBOLEN die overal op aangrenzende rollen zijn verspreid de HOT TARGET FUNCTIE op.

3 GELE HOT-SYMBOLEN – 1 shot op de BOVENSTE betaalschemakolom bij een inzet van 5 munten.
3 ORANJE HOT-SYMBOLEN – 2 shots op de BOVENSTE betaalschemakolommen: bij een inzet van 5 munten en een inzet van 10 munten.
3 RODE HOT-SYMBOLEN – 3 shots op de BOVENSTE betaalschemakolommen: bij een inzet van 10 munten en een inzet van 20 munten.

Gelabeld met: , , ,